Selectați Limba

RomanianMagyarEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Schimbare monedă

Istoricul

Polar

Să-ţi asculţi corpul este un lucru, să înţelegi ceea ce îţi spune el este un cu totul alt lucru. Polar vă ajută să vă înţelegeţi în profunzime antrenamentul. Facem aceasta printr-o combinaţie a experienţei în domeniul sportului, fiziologiei şi al electronicii cu înţelegerea profundă a nevoilor clientului. Nu este o surpriză că suntem lideri în inovaţiile tehnice şi dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac încă din anul 1977.

Şi suntem furnizori pentru toate nivelurile de fitness, oferind o gamă cuprinzătoare de produse, împreună cu sprijin şi sfaturi esenţiale. Totul, de la îmbunătăţirea performanţei sportive a unui atlet până la ajutarea oamenilor să se bucure de un stil de viaţă mai sănătos şi sprijinirea reabilitării, precum şi gestionarea greutăţii corporale.

Această dorinţă de a fi cel mai bun este posibilă cu ajutorul profesioniştilor ambiţioşi şi foarte talentaţi, care continuă să creadă în ceea ce facem astăzi cu tot atâta pasiune cum o făceam şi acum mai bine de 30 de ani. Iar succesul nostru se vede limpede. În prezent, Polar are 1200 de angajaţi în lumea întreagă, are 26 de filiale la nivel global şi conduce o reţea de distribuţie care aprovizionează mai bine de 35.000 de puncte de vânzare cu amănuntul din peste 80 de ţări. Iată ceea ce numim puterea din spatele conceptului Polar.

Sigma

Cand auzi azi ca firma SIGMA a luat nastere in 1982 si afli rapid ca are zeci de ani de experienta, nu poti sa nu ai macar putina incredere in marca respectiva. Iar cand mai adaugi „fabricat in Germania”, deja esti convins de calitate si profesionalism. Foarte pe scurt, aceasta ar fi descrierea marcii Sigma, o marca sinonima cu „valoare” si „competenta”. Sigma produce echipamente pentru biciclisti si alergatori. Nu si-a largit gama si spre alte produse inrudite, asa cum au facut alte companii, ci a ramas pe ce stie sa faca mai bine. Ciclocomputerele sunt unele din principalele produse ale companiei germane, iar primul model a fost lansat in '82 cu numele Cycle Coach. 30 de ani mai tarziu ciclocomputerele Sigma au ajuns la un nivel excelent de calitate si facilitati in utilizare, oferind chiar si optiuni de GPS, transfer de date, aplicatii PC... pe care magazinele Veloteca le pun astazi la dispozitia celor interesati sa isi evalueze performantele personale in ciclism si alergare.

Suunto


Compania Suunto a fost fondata în 1936 de catre Tuomas Vohlonen. Acesta a fost deranjat de inexactitatea busolelor traditionale si lipsa de functionalitate a acului de echilibru. Fiind un inginer cu un spirit inventiv, el a descoperit si brevetat metoda de productie pentru un ac al busolei mult mai exact, mai usor de citit si cu un nou nivel de acuratete. Deja din anul 1950 compania a fost exportatoare de busole in peste 50 de tari din întreaga lume, inclusiv în Canada si Statele Unite. În 1952 Helsinki a gazduit Jocurile Olimpice, iar tortele cu care s-a aprins flacara olimpica au fost produse de Suunto.
Urmatorul pas al dezvoltarii a fost îmbunatatirea stabilitatii si acuratetea busolei marine. Prima busola marina, Suunto K-12, a fost lansata pe piata în 1953. Cativa ani mai târziu, în 1957, Suunto a început productia de “hypsometre”, care masoara înaltimea copacilor.
 
În anii 1960, gama de busole a crescut în continuare, si Suunto a introdus prima sa busola pentru scufundari. Proiectul a fost initiat de un scafandru britanic care a purtat o busola Suunto la incheietura mainii, si a constatat ca dispozitivul, functiona chiar si sub apa. Datorita acestor informatii si a initiativei scafandrului, a aparut o noua categorie de busole!
În urmatorii ani exporturile Suunto si cifra de afaceri au crescut constant. Suunto s-a axat pe imbinarea puterii sale în mecanica de precizie, cu noile competente electronice. Acuratete, fiabilitate si rezistenta au fost cuvintele cheie ale firmei Suunto inca de la începutul dezvoltarii companiei.
 
În 1987 a aparut ceea ce avea sa fie mai târziu cheia dezvoltarii ulterioare a companiei, si anume computerul de scufundari SME. Inainte, scafandrul trebuia sa calculeze durata unei scufundari si timpul pentru decompresie, cu ajutorul unor tabele de scufundare. Acum, un computer mic si algoritmi sai pot avea grija de siguranta celui care se scufunda.
Un computer de scufundari pe care il porti la încheietura mâinii, combinat cu o busola electronica, Suunto Spyder, a pus bazele urmatoarului success din punct de vedere al vanzarilor. Suunto Vector aparut in anul 1998. Computerul Suunto Vector a fost proiectat pentru a fi utilizat pentru agrement si sporturi outdoor. Aceasta masoara presiunea, si, prin urmare altitudinea, si va ajuta sa anticipati modificarea vremii,si afiseaza directia si ora.
 
Suunto Vector a deschis calea pentru urmatoarea generatie de computere care au fost produse în noul mileniu. În 2004 Suunto a introdus Suunto D9, prima unitate care a combinat un computer scufundare cu o busola digitala. În acelasi an, Suunto a intrat într-un domeniu nou, acela al produselor de antrenament. In primul rând, Suunto t6, monitorul de puls, care ofera masuratori de calitate atat în domeniul antrenamentelor cat si privind aptitudinile utilizatorului. Suunto t6 a fost urmat de întreaga serie de produse de antrenament t4,t3, si t1. Noile monitoare ale pulsului ajuta utilizatorii sa isi atinga obiectivele in domeniul performantei, cu ajutorul informatiilor si sfaturilor foarte utile primite în timp real de la computerul Suunto.
 
In toamna lui 2008, Suunto a introdus o noua serie de instrumente de sport in aer liber: Suunto Core si Suunto Lumi. Suunto Core combina experienta Suunto, cu un design contemporan si ofera functii "ABC" avansate - altimetru, barometru si busola. Suunto Lumi este primul instrument pentru outdoor special creat pentru femei si, de asemenea, proiectat de catre femei !
 
Astazi, Suunto este unul dintre cei mai importanti producatori de instrumente de sport pentru antrenament profesional, scufundari, alpinism, drumetii, schi, navigatiesi golf.
Suunto este cel mai mare producator de busole din lume. Premiate pentru designul lor, precizie si fiabilitate, instrumentele Suunto combina estetica si functionalitatea ceasurilor de mana cu functile specifice ale computerelor care ajuta sportivii de toate nivelurile sa analizeze si sa isi îmbunatateasca performanta.

Cu sediul în Vantaa, Finlanda, Suunto are peste 500 de angajati în întreaga lume si distribuie produsele sale in peste 60 de tari. Compania Suunto cu sediul in Helsinki este o filiala, a Amer Sports Corporation ce comercializeaza urmatoarele branduri: Wilson, Salomon, Atomic, Precor,Mavic, Arc’terix si Suunto.

Soleus

Ceasurile Soleus sunt realizate de o echipa experimentata si concentrata pe crearea de dispozitive inovative incluzand ceasuri, GPS-uri, monitorizare cardiaca si CicloComputere. Suntem pasionati de tot ceea ce facem si cautam tot timpul sa venim cu produse care sa imbunatateasca lumea sportului.

Soleus  (pronuntat SOH-LEE-US) este un muschi puternic in partea din spate-jos a piciorului (gamba). Porneste de sub genunchi pana la calcai si este important pentru statul in picioare, mers si alergat. Daca nu ar fi acest muschi am cadea in fata.

La Soleus, echipa care dezvolta produsele este formata in mare parte din alergatori. Suntem dedicati sa dezvoltam produse pentru oameni ca noi. Apreciem simplitatea si performanta. Credem ca indiferent daca este prima ta alergare sau un maratonist cu experienta, ceasul tau trebuie sa iti imbunatateasca experienta nu sa o faca mai complicata .... astfel iti aducem tot ce ai nevoie si nimic din ce nu ai nevoie.

Compania Soleus Running este din USA, Texas, in frumosul oras Austin. Aici sunt o multime de dealuri si trasee de alergare dar si faimosul traseu Town Lake trail din centrul Austinului. Daca vii vreodata prin padurile noastre, te asteptam alaturi de noi la o alergare.

PCeas Polar V800 GPS (fără centură de monitorizare ritmului cardiac), Polar Balance -Cantar, Polar M400 HR GPS ceas multisport + H7 centura ritm cardiac, Polar Loop2 bartara pentru urmarirea activitatii, Dispozitiv de urmarire pentru fitness Polar A360 cu bratara pentru ritm cardiac

PCeas Polar V800 GPS (fără centură de monitorizare ritmului cardiac), Polar Balance -Cantar, Polar M400 HR GPS ceas multisport + H7 centura ritm cardiac, Polar Loop2 bartara pentru urmarirea activitatii, Dispozitiv de urmarire pentru fitness Polar A360 cu bratara pentru ritm cardiac

Creare magazin online