Selectați Limba

RomanianMagyarEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Schimbare monedă

Detalii produsSuunto Ambit 3 Peak GPS HR + centura ritm cardiac

Suunto Ambit 3 Peak GPS HR + centura ritm cardiac
 • Suunto Ambit 3 Peak GPS HR + centura ritm cardiac
 • Suunto Ambit 3 Peak GPS HR + centura ritm cardiac
 • Suunto Ambit 3 Peak GPS HR + centura ritm cardiac
 • Suunto Ambit 3 Peak GPS HR + centura ritm cardiac
2 100 RON

A Suunto Ambit 3 Peak GPS,in mod excepțional combină structură sportiva, robustă, cu un design sofisticat, elegant.


 • Suunto Ambit 3 Peak GPS+centura ritm cardiac
  Suunto Ambit 3 Peak GPS În mod excepțional combină structură sportiva, robustă, cu un design sofisticat, elegant. Designul sportiv, sofisticat și elegant combină confortul purtării in fiecare zi. A fost conceput pentru a rezista rigorilor utilizării zilnice și a sporturilor extreme, pentru a avea un ceas de incredere

  Suunto Ambit3 Peak,creată pentru pasiune si aventura,combină măsurarea ritmului cardiac, afișare vremei și conectivitate mobil. Ea are, de asemenea, ceas, cronometru și calendar.Conectați ceasul cu un smartphone și folosiți aplicația gratuită Suunto Movescount.


  Planificați, realizați, repaus și apoi începeți din nou!Nu contează din ce motiv faceți mișcare. Fie că obiectivul este un vârf de munte sau terminarea unui concurs, sau pur și simplu pentru distracție, dorim să vă oferim libertatea de a putea urmări doar obiectivul propus. Cu familia de produse Suunto Connected, cu ajutorul modelului Ambit3 puteți planifica în mod conștient, să urmăriți activitățile și să aveți un repaus optim. Pe lângă asta este ușor să împărtășiți activitățile cu prietenii. Aceasta este prima linie de produse Suunto compatibil cu Bluetooth® Smart.

   

  Suunto Abit 3 peak GPS - tervezd meg, Vidd véghez

  Planificați, parcurgeți traseul, descoperiți natura.

  Fiecare ceas Ambit3 are o bază de date de navigație completă, astfel încât chiar și pe drumurile neexplorate veți avea libertate deplină. Proiectați propriul traseu, sau descărcați unul de pe Movescount. Hărțile oferă o gamă largă de opțiuni ca să le parcurgeți în cel mai distractiv mod posibil. Puteți urmări căile deja parcurse, iar navigarea vă va conduce către obiectiv chiar și pe drumurile neexplorate. Cu ajutorul bazei de date de navigație descărcată pe ceas puteți urmări traseul prestabilit, sau dacă vă decideți să folosiți funcția TrackBack , în orice moment puteți reveni la punctul de pornire.

   

  Planific-ți antrenamenteleSuunto Abit 3 peak GPS - tervezd meg edzéseid

  De pe Movescount puteți descărca antrenamente deja concepute, de asemenea aveți o interfață unde puteți edita și urmări propriul plan.
  Cu ajutorul funcției Workout Planner* puteți seta detaliile antrenamentelor pe intervale - aveți posibilitatea să încărcați până la cinci antrenamente diferite pe ceas. Poate fi activat în orice stadiu al antrenamentului, iar după pornirea aplicației, Suunto Movescount vă ghidează cu un semnal audio.
  Funcția Workout Planner* necesită conexiune la internet, care poate fi Wi-Fi sau de pe mobil. Costurile de transfer de date depind de conexiunea la Internet.

   

  Strava și TrainingPeaksSuunto Abit 3 peak GPS - Strava és TrainingPeaks

  Din linia de produse Suunto Connected modelul Ambit3 este compatibil cu aplicațiile sportive online, cum ar fi TrainingPeaks și Strava. TrainingPeaks vă oferă o platformă de planificare și analiză a antrenamentelor, pentru sportivi și antrenori. Cu aplicația Strava puteți în continuu să comparați rezultatele cu a prietenilor sau a altor membrii din comuniate, ale căror rezultate vă oferă motivație constantă pentru a doborâ recordurile personale, în alergat sau în ciclism.

   

  Optimizarea performanțeiSuunto Abit 3 peak GPS - Teljesítményoptimalizálás

  Ceasurile Ambit3 GPS asigură date precise despre viteză, distanță și, prin intermediul Smart Sensor Suunto, ajută în menținerea ritmului cardiac în intervalul dorit. Ceasurile Ambit3 GPS includ funcții optimizate pentru alergare, ciclism și înot. De exemplu, în timpul alergării puteți compara rezultatele cu media ultimelor 30 de zile (folosind Firstbeat)

     Sincronizare

  Suunto Abit 3 peak GPS - Szinkronizálás

  Aplicația Suunto Movescount este ca și cum ați avea un antrenor privat în buzunar. Puteți plănui antrenamente cu intervale și puteți sincroniza cu ceasul. Astfel datele înregistrate pot fi transmise pe un smartphone sau pagina Movescount.com.

  Personalizare

  Conectați un smartphone la ceasul Ambit3 cu aplicația Suunto Movescount. Ajustați setările, tipurile de activitate și păstrați constant actualizate datele de GPS și ora în timpul utilizării. Setările generale de ceas pot fi efectuate și off-line (de ex., Limbaj, meniu, ora, etc). Setarea tipurilor de activitate necesită o conexiune la internet (WiFi sau mobil). Costurile de transfer de date depind de conexiunea la Internet.

   

  Verificați perioada de repausSuunto Abit 3 peak GPS - ellenőrizd regenerációdat

  Linia de produse Suunto Connected – astfel și Ambit 3 - oferă mai multe moduri de recuperare.
  Cu funcția Quick Recovery Test puteți verifica starea de regenerare doar în câteva minute – cu ajutorul senzorului integrat în Ambit 3, Suunto Smart Sensor. Cu cât mai mare este valoarea apărută pe afiș cu atât mai eficientă este recuperarea.
  Purtați senzorul Suunto Smart Sensor toată ziua după care executați programul de testare Sleep Recovery (prin Firstbeat), care măsoară oscilațiile ale ritmului cardiac pe timp de noapte. Așa determinați mult mai precis capacitatea de regenerare în dimineața după trezire.

   

  Recuperarea conștientă /repaus conștientSuunto Abit 3 peak GPS - ellenőrizd regenerációdat

  Ceasul Ambit 3 poate înregistra și afișa perioada de repaus după antrenamente, zilnic sau săptămânal. Perioada de repaus este determinată pe baza timpului necesar de recuperare după un anumit volum de antrenament și este calculată din timpul și intensitatea ultimului antrenament. În cazul în care este susținută o altă activitate înainte de reapaus, va crește perioada acesteia (durata cumulată)

   

  Sportul în imagini și pe poze.Suunto Abit 3 peak GPS - sport képek és videókCu aplicația Suunto Movescount faceți poze în timp real, verificați coordonatele locației și alte date. Împărtășiți pozele pe platformele de socializare sau stocați pe Movescount. Puteți încărca pozele pe platforma Movescount și împărtășiți cu prietenii. Vă puteți încuruaja și prietenii la activitate. Aplicația Suunto Movescount vă oferă oportunitatea de a împărtăși și pe platformele de socializare. Cu doar un clik puteți intra în programul Suunto Movie unde va apărea traseul parcurs pe o hartă 3D. Salvați materialul creat în format Suunto Movie și distribuiți pe Youtube sau pe platforme de socializare.

   

   

  Nu veți găsi un partener mai bun!Caracteristici ale ceasului Suunto Ambit 3 Peak:

  • Măsurarea și stocarea datelor precise de ritm cardiac 

  • Ceasul măsoară nivelul de performanță în alergat, rezistență fizică și eficiența alergării

  • Se poate utiliza pentru antrenamente multisport, schimbul se face foarte ușor în timpul activității.

  • Alerte – sincronizat cu aplicația Suunto Movescount puteți primi apeluri, mesaje chiar și notificări

  • Repaus – afișarea nevoilor de recuperare

  • FusedSpeed – accelerometrul încorporat vă ajută în afișarea datelor exacte de viteză și distanță

  • Moduri Sport – Puteți înregistra un jurnal de antrenamente, puteți vizualiza datele chiar în timpul antrenamentelor, aveți de ales din afișarea datelor în 8 moduri 

  • Înot – se poate utiliza la antrenamente în piscine sau rauri, lacuri, mare.

  • Navigare în timpul antrenamentului – folosiți navigarea ca să urmăriți un traseu și să ajungeți la un punct de referință (POI)

  • Revenire la punctul de start – ceasul Suunto Ambit3 Peak salvează automat punctul de pornire, iar cu funcția ”Înapoi la Start” vă puteți întoarce la punctul de pornire

  • Înregistrare tresee – se înregistrează traseul parcurs în timpul activității, pe care puteți analiza cu ajutorul aplicației Movescount

  • Urmărire activate – în perioadei de repaus vizibil în jurnalul de antrenament, ceasul Suunto Ambit3 urmărește antrenamentele și alte activități zilnice 

  • Funcția altimetru și barometru
   ALTI & BARO (Altimetru și Barometru), puteți vizualiza altitudinea curentă, presiunea barometrică. Există două profiluri. Acestea sunt: altimetru, barometru.

  • Prognoza Meteo
   Cu ajutorul unei privire de ansamblu rapidă a schimbărilor climatice. Previzionarea meteo constă din două săgeți care formează linia. Liniile indică o perioadă de trei ore.

  • Alertă furtună 
   Alarma de furtună vă informează dacă presiunea aerului scade cu 4 hPa / 0,12  inHg,sau in trei ore,scade si mai mult decât aceasta valoare.

  • Modul COMPASS (Busolă) – O busolă digitală, care vă arată direcția corectă, cu afișare prin litere și numere

  • Blocare butoane – se pot bloca butoanele pentru un antrenament mai sigur


  Suunto Abit 3 peak GPS - pulzusmérő öv

  Curea Suunto Smart Sensor (inclus în pachet) – Confortul e cel mai important lucru pe parcursul activității, iar cureaua măsoară nu numai ritmul cardiac dar urmează și linia corpului rămânănd de neobservat, facilitând concentrarea
  Culoarea curelei Smart Sensor poate să difere de la cutie la cutie

   


  Suunto Ambit 3 Peak GPS caracteristici principale:

  • Material prefață: Oțel

  • Material display: Cristal mineral

  • Material carcasă: poliamid

  • Material curea: Elastomer

  • Greutate: 89 g

  • Rezistența la apă: 100 m (ISO 6425)

  • Durata de viață a bateriei în modul de ceas: 30 zile

  • Tipul bateriei: litiu-ion reincărcabil

  • Softver: firmware actualizalibil

  • Afișare ora și data: da

  • Alarmă: 1 pe zi

  • Măsurare timp: măsurare dublă (măsurare prin GPS)

  • Numărătoare inversă: Da

  • Cronometru: Da

  • Limbi meniu: EN , CS , DA , DE , ES , FI , FR ,, JA , KO , NL , NO , PL , PT , RU , SV , ZH

  • Iluminare LED: Se poate seta luminozitatea displayului 

  • Blocare butoana: Da

  • Tip display: matrix (rezoluție 128 x 128)


  Aplicațiile ceasului Suunto Ambit 3 Peak GPS:

  • Moduri sport maxime: 5

  • Jurnal: Da

  • Chrono , GPS , HR , afișare datelor barometrice: Da

  • Afișarea datelor de alergare, ciclism,inot: Da

  • Creare probă personală: Da


  Funcții de busolă al ceasului Suunto Ambit 3 Peak GPS :

  • Busolă digitală

  • Afișaj în grade 

  • Indicator nord

  • Scală direcție marcată - acul se poate folosi cu cadranul rotitor pentru direcții de orientare

  • Acuratețe busolă: 5 °

  • Rezoluție busolă: 1 °


  Date fizice al ceasului Suunto Ambit 3 Peak GPS :

  • Interval temperatură operare: -20 ° C la + 60 ° C / -5 ° F la + 140 ° F

  • Interval temperatură păstrare: -30 ° C la + 60 ° C / -22 ° F la + 140 ° F

   

  Funcții de navigație al ceasului Suunto Ambit 3 Peak GPS:

  • Viteză înregistrare date GPS: 1, 5, 60s

  • Durata viață baterie (GPS aktivat): 20, 30, 200h

  • Navigarea Waypoint și traseu vizual: Da

  • Puncte maxime de referință(POI): 250

  • Funcție înapoi la start

  • Jurnal traseu, vizulizare și distribuire *

  • Creare traseu*

  • *prin programul Movescount


  Funcții outdoor al ceasului Suunto Ambit 3 Peak GPS (altimetru):

  • Măsurare altitudine barometrică

  • Grafică de altitudine

  • Ascensiune totală / coborâre pe baza presiunii 

  • Profil automat alti / barometric

  • Diferență de nivel

  • Rata de înregistrare a jurnalului 1, 5, 10, 30, 60 s

  • Rezoluție: 1 m

  • Interval: -500 - 9000 m

   

  Caracteristici outdoor Suunto Core Ambit 3 Peak GPS(vremea) :

  • Presiune

  • Digarama de presiunea atmosferică la nivelul mării

  • indicator meteo

  • temperatură

  • afișare a temperaturii: -20°C és + 60°C / -4°F és +140°F

  • Răsărit de soare / apus de soare

  • profil automat alti/baro 

  • alerta furtună

  • Rezoluția de presiune: 1 hPa / 0.03 inHg

  • rezoluţie temperatură: 1°C

  • înregistrarea maxima a vremii: 26 ore


  Funcții de antrenamente al ceasului Suunto Ambit 3 Peak GPS:

  • Viteză și distanță

  • Timp de ture autamat pe baza de distanță

  • Viteza de înregistrare: 1, 10s

  • Viteză și distanță GPS integrată

  • Susținere Foot POD(Bluetooth)

  • Susținere Bike POD(Bluetooth)

  • Ritm cardiac (curea de ritm cardiac)

  • Interval RR

  • Ritm cardiac pe minut

  • Ritm cardiac % din max hr

  • Puls mediu și maxim în timp real

  • Extremele al pulsului

  • Zone HR*

  • Valori EPOC și V02 max *

  • Grafic puls în timp real

  • Calorii consumate în timp real

  • Peak Training Effect

  • Perioada de repaus

  • Valori EPOC în timp real:Da**

  • Interval de înregistrare: 1, 10s

  • Măsurare puls în timpul înotului:Da

  • *cu ajutorul programului Movescount

  • **cu ajutorul aplicației Suunto

  • Antrenamente, Planificare și Analiza

  • Ture > 1000

  • Crono: Da

  • Monitorizare activitate: Da

  • Auto Pause

  • Autoscrolling

  • Afișare memorie disponibilă

  • Ghidaj pe parcursul antrenamentelor pe bază de viteză și puls

  • Timer de intervale

  • Test Fitness**

  • Planuri de antrenament descărcabile de pe Movescount

  • Date despre ture – detaliate și pe ansamblu

  • Analiza*

  • Suport jurnal de analize și poze*

  • Analiza traseu GPS *

  • Perioada de repaus pe bază de activitate

  • Recuperare prin somn (Firstbeat™)

  • Test de recuperare (Firstbeat™)

  • Alertă audio la antrenamente cu intervale

  • Activity Monitoring

  • Compatibil cu aplicațiile online: Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness, etc.

  • *prin programul Movescount

  • **prin programul Suunto

  • Multisports

  • schimbare mod de sport în timpul antrenamentului

  • foloseste moduri de multisport preconfigurate

  • rezumat antrenament multisport

  • Alergat/ ciclism/ înot

  • Ritm de alergat

  • Medie ritm în timp real

  • Contor pași

  • Media lungimei pașilor: Da**

  • Ghost Runner

  • Estimare timp-Maraton End**

  • Comparație ture: km / mile*

  • Performanța alergare (Firstbeat™)

  • Viteza bicicletă

  • Viteză medie în timp real

  • Suport multiplu de Bike POD

  • Putere medie,maxima(w)(cu accesoriu optional)

  • Timp tura ciclism si performanta maxima(cu accesoriu optional)

  • Ritm și distanță înot în piscină

  • Ritm și distanță înot pe apă deschisă

  • Timp, distanță și ture total în piscină

  • Suunto Abit 3 Sport GPS frecvența stroke

  • Stiluri de înot

  • *prin programul Movescount

  • ** prin programul Suunto


  Suunto Ambit 3 Peak GPS marimi:

  • Marime: 50 x 50 x 18 mm

  • Greutate: 89 g

  Garantie:2 ani

 • Producator
  suunto
  Garantie
  2 ani
  Numar articol
  ambit-3-peak-ss20673000

PCeas Polar V800 GPS (fără centură de monitorizare ritmului cardiac), Polar Balance -Cantar, Polar M400 HR GPS ceas multisport + H7 centura ritm cardiac, Polar Loop2 bartara pentru urmarirea activitatii, Dispozitiv de urmarire pentru fitness Polar A360 cu bratara pentru ritm cardiac

PCeas Polar V800 GPS (fără centură de monitorizare ritmului cardiac), Polar Balance -Cantar, Polar M400 HR GPS ceas multisport + H7 centura ritm cardiac, Polar Loop2 bartara pentru urmarirea activitatii, Dispozitiv de urmarire pentru fitness Polar A360 cu bratara pentru ritm cardiac

Creare magazin online